Meny Sommer 2017                                                                            

​Forretter

                                                                                                                                                                                                                                                                           
Røkt hvalskinke
Serveres med kremost, frisk småsalat og rødbet-sirup
(Allergen: Sulfitter, laktose og valnøtter)
Kr 135,-

Tapas
Liten miks av ost, skinke, oliven og andre godsaker
Serveres med godt brød og smør
(Allergen: Laktose og hvete-gluten)
Kr 135,- liten
Kr 185,- stor

Tørrfisksalat
Med soltørket tomat, lime og krutonger
(Allergen: Fisk, hvete-gluten, sulfitter, selleri)
Kr 135,-
Hovedretter

Tradisjonell tørrfisk
Servert med gulrotstuing, sprøstekt serranoskinke, kokt potet og eggesmør
(Allergen: Fisk, laktose, egg, hvete-gluten)
Kr 299,-

Langtidsstekt lår av Lofotlam
Rattatouille, urtepotet og rødvinssaus
(Allergen: Laktose, sulfitter)
Kr 295,-

Pannestekt kveite
Serveres med frisk asparges, hjemmelaget potetmos og Sandefjorsmør
(Allergen: Fisk, laktose, sulfitter)
Kr 285,-

Ytrefilet av okse
Med sauterte grønnsaker, ovnsbakte poteter og rødvinssaus
(Allergen: sulfitter)
Kr 335,-     + 75,-

Fiskesuppe
Tradisjonell kremet fiskesuppe med ferske råvarer
(Allergen: hvete-gluten, laktose og fisk)
Kr 215,-

Hjemmelaget kyllingsandwich
Serveres i hjemmelaget foccaciabrød med salat, agurk og tomat, ovnsbakt potet aioli og bbq-saus.
(Allergen : Hvete-gluten, egg, sulfitter)
Kr 185,-

Dessert

Sjokoladefondant
Varm sjokoladekake med is og bær-coulis
(Allergen: Melk, spor av nøtter, egg og hvete-gluten)
Kr 120,-

Jordbær- og rabarbrakompott
Serveres med Mascarpone-krem
(Allergen: Laktose)
Kr 125,-

Ananas-carpaccio
Chilisirup og kokos-is
(Allergen : laktose)
Kr 115,-

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse