Best Western Lofoten Hotell

109110108111106107
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Kurs og Konferanse

Vi har møtefasiliteter for opptil 10 personer der alt av teknisk utstyr er tilgjengelig. 
I konferansepakkene serverer vi alltid frukt på morgenen og kake på ettermiddagen. Kaffe, te og isvann er tilgjengelig hele dagen. Vi har gratis parkering rett utenfor hotellet til alle våre konferansegjester.

Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet.
Du bør kunne forvente at lokalene er gode og at det tekniske fungerer hos et hotell som tilbyr kurs og konferanselokaler, derfor er det ofte opplevelsene utenfor konferanserommet som avgjør valget. Dersom dere ønsker aktiviteter i forbindelse med møtet / arrangementet, vil vi være behjelpelige med å "skreddersy" et opplegg som passer perfekt for dere.

Behov for større kapasitet? Sammen med våre samarbeidspartnere skaffer vi kurs & konferanselokaler for opptil 100 personer. 
På Best Western Lofoten Hotell er det meste mulig! Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt arrangement:
E-post: lofoten@bestwestern.no  Telefon: 76 05 44 30


Dagmøtepakke

Møterom med alle tekniske hjelpemidler for opptil 10 personer.Projektor og annet teknisk utstyr, lunsj, samt frukt eller kaker, kaffe og te.

Kr 375,- per person per dag.

Frokostmøte

Ta med kunder eller ansatte og start dagen med et frokostmøte hos oss.Forsyn dere av vår rikholdige og sunne frokostbuffé med kaffe og te inkludert i prisen.

Kr 145,- per person.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse