Best Western Lofoten Hotell

515253
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Våre rom

Hotellet har 60 lyse og hyggelige rom, fordelt på 2 etasjer. Alle rom er utstyrte med TV, trådløs internettilgang, telefon og kontorseksjon, samt bad / dusj. Egne allergivennlige rom, samt handikapvennlige rom finner du også hos oss. På alle rom er det undergardiner som gjør rommet helt mørkt. Hele hotellet er røykfritt og holder en miljøprofil.

Ekstrasenger eller barnesenger fås etter avtale. 

Dersom du ønsker å medbringe kjæledyr, er du hjertelig velkommen til det. Det er fint hvis du kan informere oss på forhånd, dersom du ønsker å ha med deg dyr, slik at vi kan sørge for å tildele et rom som er tilpasset dette.

Alle våre rom har nyoppussede bad!

Velkommen til en komfortabel og hyggelig overnatting hos oss!

Standard rom

Standardrommene er lyse og komfortable. Rommene er 18 kvm store, og kan fåes både med parkett og vegg-til-vegg teppe.
Alle rommene er fullt utstyrte med TV med flere kanaler, telefon og bad med dusj. Ett av rommene er også handicaptilpasset,
i tillegg til at hotellet har allergirom.

Junior suite

Junior suitene våre gir deg litt mer komfort enn et vanlig standardrom. Våre to suiter er blant annet utstyrt med vannkoker, gratis kaffe / te og badekåper. Rommene har soverom og stue, og har ekstraseng slik at det totalt er plass til 3 personer. Rommene passer også godt til familier.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse